Szinkronúszás

Szinkronúszás


A szinkronúszás iránt érdeklődők heti több alkalommal is részt vehetnek jó hangulatú edzéseken az Aquatic Szinkronúszó Sportegyesület jóvoltából. 

Számos élsportoló, válogatott versenyző nőtt ki a kezük alól, olyanok is, akik ma már a medence mellett segítik munkájukat, ami hatalmas elismerése a korábbi együtt töltött éveknek. Külön öröm számukra, hogy számos volt versenyző folytat edzői munkát az ország különböző klubjaiban, mintegy továbbadva az  általunk képviselt szinkronúszó filozófiát, mely a következő:

Tudatosan törekszenek arra, hogy a napi több edzés helyett, és a száraz technikai elemek tanításán felül egyfajta életérzést adjanak át a hozzájuk járó kis- és nagylányoknak.

Szeretnék, hogy olyan harmonikus felnőtt nőkké váljanak, akiknek a szépség, rendezettség, ápoltság, az együttműködés, egymás segítése, barátság, a sportszeretet mind-mind személyiségük és életük meghatározó építőkövei. Céljuk, hogy a jó hangulat mellett hetente 3 alkalommal minden tanítványuk elfáradjon, tanuljon valami újat, folyamatosan fejlődjön és nem utolsó sorban sikeresen szerepeljen a soron következő versenyen.

Az Egyesület 2024. szeptembertől indít előkészítő és kezdő szinkronúszó tanfolyamokat, melyekre szeretettel várnak minden sportolni vágyó kislányt és kisfiút! Az úszás és a szinkronúszás alapjainak elsajátítása mellett kiemelt figyelmet fordítanak tanítványaik mozgáskoordinációjának fejlesztésére is.

Egyéb információ:

Erdős Eszter – vezetőedző

+ 36 70 380 5004

erdos.eszter.aquatic@gmail.com

www.aquatic-szinkron.hu


+36 23 361 431 • info@erdarena.hu